Velkommen til Høstmøtet 2021!

Årets tema er inkluderende og mangfoldig fredsutdanning

Her kan du lese om årets program.

Årets høstmøte vil ha fokus på motivasjon og engasjement. Det er gått 2 år siden høstmøtet ble arrangert “på ekte”, og vi gleder oss masse til å kunne invitere dere tilbake til et normalt, fysisk høstmøte. Som vanlig er høstmøtet et møtested for netteverking, engasjement og kompetanseutviklig for lag, medlemmer og til deg som har blitt med i et styre lokalt. Bolkene man kan velge mellom vil blant annet være:

 • Risk Management: for deg som er lokal RMK (Risk Management-Koordinator).
 • Ny i styret-kurs med LNU: vi får låne en LNUer som vil holde et kurs i styrearbeid i frivillig organisasjoner. Vi er heldige som får ha Håvard fra LNU på besøk, som kjenner til det å drive fylkes og lokallagsarbeid godt, og som vil gi deg masse nyttig informasjon til din rolle i et styreverv i CISV Norge.
 • Skeiv Ungdom: CISV Norge jobber aktivt for å bli en mer inkluderende organisasjon. Vi har mye å lære og har derfor invitert Skeiv Ungdom til å lære om kjønnsidentitet, seksualitet og hvordan vi som organisasjon kan bli bedre på å inkludere. Politisk nestleder i Skeiv Ungdom, Jane-Victorius Bonsaksen holder foredrag for oss!
 • Lagutvikling: De grønne bolkene i programmet vil ha fokus på lagutvikling, styrearbeid og hvordan man lokalt kan bli god på rekruttering, utvikling og å sette fredsutdanning på den lokale agendaen.
 • Leirstartseminar: Som alltid inviterer utdanningskomiteen dere som skal arrangere leir neste år (stabsledere, leirkomitéledere). Her får dere trening i alt dere vil trenge å vite om å arrangere leir.
 • Inspirasjonsforedrag: Cindy Horst er forsker hos PRIO, og jobber med fredsarbeid.
  “In societies at war or facing severe repression, what motivates individuals to take action for social justice when doing so involves great risk and uncertainty? How do such small but often heroic everyday acts of common people inspire larger transformations? And what is the impact of storytelling about everyday acts that challenge inequalities and injustices in places like Myanmar, Somaliland and Syria?”
 • Å inkludere bredere – Workshop: Frivillighet Norge holder en workshop om hvordan vi kan inkludere bredere. Hvordan kan medlemsmassen vår bli mer mangfoldig? Og hvorfor er dette viktig?
 • Lokal ledertrening: Utdanningskomiteen holder bolk for dere som er lokale ledertrenere.
 • Sist, men ikke minst.. CISV Norge fyller 70 år i år, og det skal vi selvfølgelig feire!

NB: Middag fredag er flyttet en halvtime frem til 18.30-19.30, ettersom vi har fått beskjed om at flere blir forsinkede. Representantskapsmøtet (RSM) vil starte 19.30, som planlagt.